19 Ιουν 2009

RESISTANCE 2009 FESTIVAL, 26-27-28 ΙΟΥΝΙΟΥ ΣΤΗ ΓΕΩΠΟΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ


Παρασκευή 26 Ιουνίου

Συζητήσεις
"Η Λατινική Αμερική στο σταυροδρόμι: Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα;"
Με τη συμμετοχή εκπροσώπων κινημάτων από την Αργεντινή, την Αϊτή, τη Βενεζουέλα.

"Κινήματα και εξεγέρσεις της νεολαίας σε όλη την Ευρώπη"
Με τη συμμετοχή φοιτητών από το ιταλικό "ανώμαλο κύμα", από τις γαλλικές καταλήψεις Πανεπιστημίων, από τη νεολαία της Χώρας των Βάσκων, από το φοιτητικό κίνημα της Καταλονίας, από το γερμανικό κίνημα νεολαίας.

Συναυλίες
Fanfare Ciocărlia
Οι Ρουμάνοι Fanfare Ciocărlia είναι μία από τις πιο δραστήριες και παραγωγικές μπάντες πνευστών στα Βαλκάνια αυτή τη στιγμή, έχοντας κυκλοφορήσει 5 album και ένα DVD με την ιστορία της μπάντας. Η πολυβραβευμένη 11μελής μπάντα κέρδισε, μεταξύ άλλων, και το βραβείο του BBC για το καλύτερο έθνικ συγκρότημα το 2006 – και έχει ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή της στο Resistance Festival 2009. Οι Fanfare Ciocărlia έρχονται στην Αθήνα για να ξεσηκώσουν για ακόμα μια φορά το συναυλιακό κοινό με τους ξέφρενους ρυθμούς τους.
http://www.fanfare-ciocarlia.com/

Σάββατο 27 Ιουνίου

Συζητήσεις
"Παλαιστίνη και Μέση Ανατολή"
Με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, εκπροσώπου του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP).

"Η Προοπτική της Αριστεράς στην Ευρώπη"
Με τη συμμετοχή ομιλητών από το γαλλικό NPA (Νέο Αντικαπιταλιστικό Κόμμα), το πορτογαλικό Bloco de Esquerda (Μπλόκο της Αριστεράς), τη γερμανική Die Linke (Αριστερά), τον Αλέκο Αλαβάνο από τον ΣΥΡΙΖΑ, κ.ά.

Συναυλίες
Dead Prez
Οι Dead Prez είναι ένα από τα πιο γνωστά hip-hop και συνάμα πολιτικοποιημένα συγκροτήματα παγκοσμίως. Έρχονται από τις ΗΠΑ, με στίχους που εστιάζουν σε μια πληθώρα κοινωνικών ζητημάτων όπως είναι η επανάσταση, ο ρατσισμός, η αστυνομία, ο καπιταλισμός, η εκπαίδευση, οι θρησκείες και ο έλεγχος από τα ΜΜΕ. Στις 27 Ιουνίου ετοιμάζονται να κάνουν μια εκρηκτική εμφάνιση, που θα θυμόμαστε όλοι για καιρό.
http://www.deadprez.com/

Κυριακή 28 Ιουνίου

Συζητήσεις
"Η Ανατολική Ευρώπη στην καρδιά της κρίσης και των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών"
Με συμμετοχές κινημάτων από την Ουκρανία, τη Βουλγαρία, τη Γεωργία και άλλες χώρες.

"Ο καπιταλισμός και η κρίση του: Ή εμείς ή αυτοί"
Με τη συμμετοχή ελλήνων και ξένων διανοουμένων, μεταξύ των οποίων ο Κ. Βεργόπουλος.

Συναυλίες
Χαΐνηδες
Οι Χαΐνηδες είναι ένα μουσικό σχήμα που στις ζωντανές του εμφανίσεις ενώνει την Ανατολή με τη Δύση, σιγοτραγουδάει την παράδοση και τη χρησιμοποιεί σαν γέφυρα για να ενώσει το χθες με το σήμερα, και κραυγάζει το τραγούδι της ατομικής και συλλογικής ελευθερίας. Μουσικές και στίχοι για να ανοίξει μια χαραμάδα φως. Όλα αυτά στις 28 Ιουνίου στο Resistance Festival 2009.
-----
Για περισσότερες πληροφορίες:

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πίσω στα ίδια; Με τίποτα!
Πριν από μόλις δέκα μέρες, που τώρα μοιάζουν μήνες, ο κόσμος του ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούσε μέσα σε βαρύ κλίμα να συζητήσει και να διαπιστώσει τις αιτίες ενός εκλογικού αποτελέσματος κατώτερου των προσδοκιών του. Το βαρύ κλίμα δεν αφορούσε μόνο στο αποτέλεσμα, ούτε μόνο στη διάψευση των καλλιεργημένων προσδοκιών. Αφορούσε και κάτι πιο προσωπικό...
Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου: kokkinoprasinodiktyo.wordpress.com

Ανώνυμος είπε...

[url=http://www.kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

בית מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - שלווה, [url=http://www.kfarbair.com/about.html]חדרים[/url] מרווחים, אינטימיות, [url=http://kfarbair.com/services.html]שקט[/url] . אנחנו מספקים שירותי אירוח מגוונים גם ישנו במקום שירות חדרים הכולל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]ארוחות רומנטיות[/url] במחירים מיוחדים אשר יוגשו ישירות לחדרכם.

לפרטים נוספים נא לפנות לעמוד המלון - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]