9 Μαΐ 2009

Δεκάδες δράσεις του ΣΥΡΙΖΑ για το περιβάλλον το διήμερο 9-10 Μαΐου


ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΜΑΙΟΥ, ΩΡΑ 12.30 Μ.Μ.,

ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Το Σαββατοκύριακο 9 και 10 Μαΐου 2009, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει διήμερο δράσεων για το περιβάλλον. Τοπικές επιτροπές, σε συνεργασία με τη Θεματική "Πόλη, Περιβάλλον, Οικολογία" του ΣΥΡΙΖΑ, θα διοργανώσουν δράσεις κάθε είδους: συγκεντρώσεις, εξορμήσεις, ακτιβισμούς, παραστάσεις, επαφές με φορείς και μέσα ενημέρωσης, συζητήσεις κ.λπ.
Στόχος είναι να αναδειχθούν, κατά τόπους και σε πανελλαδικό επίπεδο, τα κύρια περιβαλλοντικά προβλήματα και διεκδικήσεις, και οι αντίστοιχες θέσεις και προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Σε μια εποχή που πολύς λόγος γίνεται για το περιβάλλον και την «πράσινη» ανάπτυξη", θέτουμε στο επίκεντρο της πολιτικής παρέμβασης και της προεκλογικής μας καμπάνιας, τα ριζοσπαστικά οικολογικά αιτήματα και αναδεικνύουμε το συγκρουσιακό, πολιτικό χαρακτήρα των περιβαλλοντικών ζητημάτων.

Στην Αθήνα, η κεντρική δράση του διημέρου θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Μάιου, στις 12.30’ στον Άγνωστο Στρατιώτη. Εκατοντάδες μέλη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα «περικυκλώσουν» το κτίριο της Βουλής, ζητώντας να αλλάξει η πολιτική και να ληφθούν μέτρα για να αντιστραφεί η οικολογική κρίση. Στη συγκέντρωση θα παραβρεθεί oι υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης και Ελένη Σωτηρίου.

Για τα ζητήματα προστασίας του Υμηττού και των νέων αυτοκινητοδρόμων, οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικών, Βορειοανατολικών και Νοτίων περιοχών της Αθήνας και οι οργανώσεις της Ανατολικής Αττικής, οργανώνουν δυο συγκεντρώσεις την Κυριακή 10 Μαΐου, στις 11.00 πμ, στο Σταυρό Αγ. Παρασκευής και στο στρατόπεδο ΣΑΚΕΤΑ (Βύρωνας). Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στα διόδια Κορωπίου της Αττικής Οδού θα γίνει παρέμβαση ενημέρωσης με θέμα τον Υμηττό.

Την Κυριακή 9 Μαίου οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ στην Ελευσίνα διοργανώνουν δράση ενημέρωσης για τα μεγάλα περιβαλλοντικά προβλήματα της περιοχής στην κεντρική πλατεία της πόλης.

ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ , ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΒΙΩΤΙΚΗ ΣΧΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΣΗ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: