27 Ιουν 2007

Συγκρότηση της Τοπικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη

Συγκροτήθηκε η τοπική επιτροπή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α στη Νέα Σμύρνη μετά την πολιτική εκδήλωση – συζήτηση με τίτλο "Ανοικτή συγκέντρωση για την Ενότητα της Αριστεράς στην Νέα Σμύρνη" που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 04/06/07 στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Νέας Σμύρνης. Σε αυτήν την μεγάλη συγκέντρωση ήταν παρόντες και τοποθετήθηκαν στο πλαίσιο του ανοικτού διαλόγου σημαντικός αριθμός συμπολιτών μας που προέρχονται από πολλούς ιδεολογικούς χώρους, γυναίκες, συνδικαλιστές, επιστήμονες, νέες και νέους εργαζόμενους, μαθητές και φοιτητές.


Στη Γραμματεία του ΣΥ.ΡΙΖ.Α Νέας Σμύρνης συμμετέχουν σύντροφοι από την Ανανεωτική Κομμουνιστική Οικολογική Αριστερά (ΑΚΟΑ), την Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς (ΚΕΔΑ), την Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας (ΚΟΕ), το ΚΟΚΚΙΝΟ, την Νεολαία ΣΥΝ του Συνασπισμού της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας, το Συνασπισμό της Αριστεράς των Κινημάτων και της Οικολογίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ και ανένταχτους/ες αριστερούς/ες.


Οι συνεδριάσεις της Γραμματείας είναι ανοικτές σε όσους/ες επιθυμούν και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη στα γραφεία του ΣΥΝ στην πλατεία Καρίλλου (20:00-21:30).